dilluns, 27 d’abril del 2009

2a CURSA DE LES FONTS, 26 D'ABRIL 2009 XERTA

Ahir el Trail CER la Sénia, va baixar casi en pleno, a disputar la 2 Cursa de les Fonts a Xerta.
El dia no pintava molt bé ja que a les 07.15 estava plovent quan sortiem de la Sénia. Per sort quan vam arribar a Xerta va parar de ploure i es va girar el nostre estimat Mestral llimpiant el cel de núbols.

La sortida es va donar a les 09.15 i allí vam sortir més de 200 persones disposades a gaudir i patir d'una cursa de muntanya molt ben organitzada i d'una duresa remarcable.

Durant el recorregut no va faltar de res, pujades que no acavaben mai, baixades rapidisimes, baixades molt tècniques i sobretot paisatges espectaculars.

Al final vam acabar tots cansats però molt contents de acabar la 2a Cursa de les Fonts.

Cal destacar la 2a posició en Màster de Antonio Mestre i la 10a posició en Sènior Femení de Letícia Tíscar. També cal destacar que Mònica Caballer i Ximo no van poder acabar per entrar fora de control, però segur que a la propera carrera estaràn per a donar-ho tot.

Bon dia,
El divendres ens hauriem de reunir més pronte, alla a les 19,30 aprox. El tema és que hauriem de parlar qui estarà el dia 1 i que farà cadascú; per si hi ha algún control a la carretera i camins que puguin passar cotxes.I després coordinar una mica l'arribada del dia 10, com desenvoluparem l'acte: arribada, regals, dutxes, torrada, entrega de premis, etc.

Tothom que no tinga lloc o feina a fer el dia de la cursa que vinga el divendres per a poder assignar-li.

Paseu la veu a tothom.

dimarts, 14 d’abril del 2009

Atenció!

Gent!

El divendres vam repartir l'equipació del Trail CER. Tothom que no la tingue pot pasar per l'Hotel que la tenen allí. Mireu molt bé la talla i els models per no tindre problemes en els demés.

PD: Com tots els divendres reunió per anar lligant caps.

dimarts, 7 d’abril del 2009

Enhorabona Víctor! Ho has aconseguit!

Moltes felicitats Víctor de part dels teus companys del Trail CER.

Això que has conseguit te un mèrit molt gran. Esperem que no es quede aquí i que pugues conseguir tots els objectius que et proposis.

Víctor Pla (Finisher Marathon des Sables 2009)

dilluns, 6 d’abril del 2009

Atenció! Ja tenim la comanda de l'equipació acabada!

Ja ho heu vist. La comanda ja la tenim acabada i ens l'enviaran demà.
Hem quedat el divendres vinent a les 20.00 a l'Hotel Nova Sénia per a repartir-la.
Aneu passant la veu!

divendres, 3 d’abril del 2009

Iep que ja tenim la sortida de reconeixement aquí!

Hola!

Tenim previst fer una sortida el dia 11 d'Abril per a fer un reconeixement de la cursa i donar a conèixer el recorregut abans del 10 de Maig.
Hem buscat una data que no estiga saturada de curses per a què així pugueu vindre a disfrutar d'un recorregut que no us deixarà indiferents.
Està obert a tothom que vulga venir i haurà la possibilitat de en acabar fer un menú de 15€ a l'Hotel Nova Sénia.

Vinga apunteu esta data al calendari per a no oblidar-la.

Qui vulga quedarse a dinar que ho pose als comentaris, fins el dia 9 hi ha temps.

A les 08.30 hora de sortida del camp municipal d'esports.

Hi haurà dutxes a l'arribada. I si algú es vol quedar a dinar que ho pose als comentaris per a fer llista.

Salut!

dimecres, 1 d’abril del 2009

Marató de BCN: 01/03/09

Bé, tot i que ja ha passat un mes -culpa meva de no fer l´escrit abans-, encara som a temps de fer un post per a demostrar que no "sólo de la montaña vive el trailcer-runner", je,je,je..

El passat dia 1 de març, diversos membres del club van disputar la marató de Barcelona.

En un dia molt bo -fresquet i inclús amb una mica de pluja- van perdre la sortida diversos cer-runners i amb un èxit rotund.
Cal destacar el següent:

- Jordi Ramada: assolint el sub3h tan desitjat i buscat des de fa temps. Enhorabona!

- Antoni Mestre: proclamant-se sots-campió de Catalunya de marató en la seva categoria. Una copa més per al crack.

- Víctor Pla: debutant en la distància dintre la planificació vers la marató de Sables. Va disfrutar i també se´n va adonar que pot ser (i de fet ho és) una prova molt dura.

- Adolf Homedes: continua demostrant que és incombustible i va realitzar una cursa molt regular amb un gran temps final.

- Jordi Antolí: en un dia de molt patiment, va rebaixar en 9seg la seva millor marca personal tot i quedar-se a les portes d´aconseguir córrer una marató per sota de 4min el km. Tot arribarà...